Khuram Saleem

Om mig

Hvem er jeg?

Jeg hedder Khuram Saleem og er den matematikformidler du længe har ledt efter.

Jeg er uddannet ingeniør (B.Eng.) fra Danmarks Tekniske Universitet og er løbende i  gang med en bachelor i matematik (B.Math) på Københavns universitet.

Min erfaring med at formidle matematik strækker over mere end 15 år, hvor jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med elever fra folkeskoler, gymnasier og universiteter.

Min hjertesag er at præsentere matematik i et lettilgængeligt sprog, hvor alle kan være med.

Mit livs ambition er at skabe bro mellem matematik og andre naturfaglige discipliner, i særdeleshed medicin og biologi. Med overbevisningen om, at vi er omsluttet af matematik, så stræber jeg efter at skabe en kvantitativ forståelse af spredning af kræft gennem matematiske modeller.

Min indgående erfaring som formidler af matematik har givet mig indgående forståelse for de udfordringer, som mange elever står overfor i forhold til forståelse og relevance af matematik, og jeg ved præcis, hvad der skal til for at overkomme de udfordringer. Det kræver en lærer, som er tålmodig, som formidler i et roligt tempo og i et tydeligt sprog og gør stoffet letforståeligt. Det er lige netop mig!

Se vores kurser